MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Sekretem morskiego smaku wegańskich dań bezrybnych są glony...
fot. Anya Why/Getty Images

Nie musisz jeść ryby na Wigilię. Zobacz pyszne roślinne zamienniki i wypróbuj nasze przepisy. Tak zrobisz tofurybę i śledzie z boczniaków

Sekretem morskiego smaku wegańskich dań bezrybnych są glony nory, te same, jakich używa się do przygotowania sushi maki.

Zobacz również

Na inowrocławskim targowisku kończy się sezon na rozsady

NOWE
Na inowrocławskim targowisku kończy się sezon na rozsady

Zalesianie Opolszczyzny. Tysiąc hektarów nowego lasu posadzono na południu regionu

Zalesianie Opolszczyzny. Tysiąc hektarów nowego lasu posadzono na południu regionu

Polecamy

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Szkoła w Chmurze przestaje być bezpłatna. Jak przebiega rekrutacja?

Szkoła w Chmurze przestaje być bezpłatna. Jak przebiega rekrutacja?

Pleszewianin na czele jednego z największych banków w Polsce!

TYLKO U NAS
Pleszewianin na czele jednego z największych banków w Polsce!